Search

Pengenalan MAB

MAB adalah produk tradisional yang dibuat dari herba, rempah ratus dan madu. Kegunaan MAB pada asasnya adalah untuk family planning, walaubagaimana pun MAB juga bertindak sebagai ubat Multi-purpose (pelbagai tujuan) dalam penjagaan kesihatan dalaman/kecantikan wanita terutama bagi yang telah berumahtangga. MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah family planning moden. Kerberkesanannya adalah 100% sekiranya anda mengikut aturan makan yang betul. MAB boleh diambil oleh mereka yang berumur 18 tahun keatas, berkahwin/belum berkahwin dan warga emas. MAB dijamin bersih, suci lagi halal tanpa perlu diragui lagi bagi umat Islam.

MAB telah diamalkan sejak 20 tahun yang lalu secara tradisi untuk merancang keluarga dan kesihatan yang optimum. Dengan perkembangan teknologi internet saya ingin memperkenalkan kepada anda semua, bahawa terdapat produk yang sangat bagus untuk merancang keluarga. Dengan perbelanjaan sebanyak RM15.00 sebulan anda boleh menghasilkan kesihatan yang baik, tiada apa-apa risiko untuk kesan jangkamasa panjang. MAB membongkarkan rahsia maajun org tua-tua dahulu yang tidak diketengahkan kepada pengetahuan umum sebelum ini. Di sini saya nak kongsi cerita kepada puan-puan khas untuk yang telah berkahwin sahaja. Jika puan-puan berhajat untuk merancang keluarga dengan cara tradisional, bolehlah mencuba dengan MAB ni. Kejayaannya adalah 100% dengan syarat mengikut disiplin makan yang betul.

Friday, April 3, 2009

MERANCANG KELUARGA DENGAN HERBA

1. Penggunaan herba adalah lebih selamat kerana ianya tidak mengandungibahan kimia.

2. MAB adalah 100% dibuat dari herba, rempah ratus dan madu. Merupakanproduk orang Islam yang bersih, suci lagi halal. Bukan setakat untuk merancangkeluarga, malah MAB juga berfungsi untuk menjaga kesihatan, kecantikan dan awet muda.

3. Sekarang ini jika puan-puan mempunyai masalah merancang keluarga dengan kaedah moden, bolehlah mengambil alternatif MAB ini. MAB akan bertindak mengubat dan membetulkan semula sistem badan seperti aliran darah dan hormon wanita . MAB membetulkan semula perjalanan period supaya ianya datang normal/teratur setiap bulan. Puan-puan akan berasa sihat dan bertenaga disamping dapat menikmati khasiat-khasiat kesihatan lain. Dengan MAB puan-puan akan selesa sekali dalam merancang keluarga.

1 comment: